PASEN IN SPANJE
Door: tonvanhove4
Blijf op de hoogte en volg Ton
01 April 2011 | Nederland, Den Dolder
Dinsdag 5 april vertrek ik naar Malaga. De week vóór Pasen (la Semana Santa) zit ik aan de Atlantische kust. Eerst een dagje met de boot naar Afrika (Tanger). Weer terug in Spanje ga ik op vier verschillende plekken de Paasprocessies bekijken.
Daarna fiets ik schuin naar boven om op 11 mei na zo'n 1.800 km. in Valencia aan te komen en van daar uit naar huis terug te vliegen. Ik ben weer van plan jullie van mijn belevenissen op de hoogte houden.
"Hasta pronto" dus
01 April 2011 - 15:07
Peter En Clo:
Hoi Ton,
Wat een heerlijk vooruitzicht voor je!
We hadden ideeën om jullie voor een etentje uit te nodigen maar dat schuiven we gewoon op tot na 11 mei,
dan kunnen we meteen van alle verhalen genieten.
Die Paasprocessies moeten schitterend zijn. We kijken weer uit naar je verslagen.
Een hele goede reis gewenst!
Veel liefs,
Peter en Clo
01 April 2011 - 17:39
Bernard:
Beste Ton,
Omdat ik met enige regelmaat met je onder de douche sta kan ik de lezers wel verklappen dat het enige dat niet bruin is als je van zo'n fietsvakantie terugkomt jouw neus is. Waarschijnlijk komt dat omdat juist dat lichaamsdeel het grootste deel van de reis te diep in het glas Rioja zit. Ben benieuwd hoe het deze keer met je voorgevel afloopt. In elk geval veel plezier onderweg en kijk uit voordie Semana Sante, je bent misbruikt voor je het weet. -
01 April 2011 - 17:42
Nieske & Edo:
Hoi Ton,
Het programma ziet er aantrekkelijk uit. We wensen je alvast een hele goeie reis en kijken uit naar de verhalen.
Groeten aan Cobi
Liefs en alle goeds, Nieske & Edo -
01 April 2011 - 18:54
Lenneke:
Ola Ton,
In een paar regels schets je weer een heerlijk ontspannen reisplan door het Zuid Spaanse gebied! Het zal zeker genieten worden!
Het lijkt me een prachtige tijd om daar in de lente te zijn en te genieten van de natuur, de mensen en niet te vergeten de Zuid-spaanse restaurants en terrassen.
En om van de een naar de ander te komen, zul je af en toe een stukje fietsen. Alhoewel, je bent wel weer echt van plan een flink aantal kilometers in je fietspaspoort bij te schrijven...
Heel erg veel plezier en ook hartelijke groeten van Elias, Frouzan en Neram,
Lenneke
01 April 2011 - 19:42
Margien:
ik wens je een heel goede reis.
zul je een beetje voorzichtig zijn?
groeten van margien. -
01 April 2011 - 19:53
Josja:
Zo!!!!! Je gaat er weer vandoor. Heel veel fietsplezier en ik kijk uit naar je fietsverhalen!!!
Nadat je weer terug bent hoor ik graag in vivo hoe je het gehad hebt.
Hartelijke groet, Josja -
02 April 2011 - 05:56
Linda:
Jaaaaaaa!!!! Leuk dat je weer verslagen gaat schrijven!!!!! Verheug me erop!
Liefs Lin -
02 April 2011 - 07:13
Ellen:
Ha die Ton een mooie reis en heel veel fietsplezier toegewenst!
Liefs Ellen -
02 April 2011 - 19:15
Wendy En Marten:
You lucky man!
Heel veel plezier en succes met het zoeken naar die haas!
Bon Viage!
Veel liefs -
03 April 2011 - 11:44
Ina Venstra:
Ha Ton,
Nog net op tijd terug uit Zuid-Afrika, met heel bruine neus, om je een mooie fietstocht toe te wensen. Geniet van je geliefde Spaanse land, zon en eten! Leuk dat we je reiservaringen weer kunnen delen via internet. 'Veilig reis!', zoals ze in zuid-Afrika zeggen en geniet!
Veel groeten, ook van Rob, Ina -
03 April 2011 - 16:00
Marjan Uit Heino:
Hola Amigo,
Ik hoorde woensdag j.l. van ons schoonmama al dat je weer plannen had om voor een week of vijf naar Spanje te vertrekken. Mooi dat je, ondanks alle drukte, toch nog tijd vond om haar tuin op te fleuren met enkele voorjaarsbloeiers!
Nu kun je met een gerust hart vertrekken en heb je, althans naar mijn idee, deze vakantie dubbel en dwars verdiend! :-)
We wensen je een voorspoedige reis door de lucht, over de zee (naar Tanger) en tenslotte, al fietsend over en door het mooie land.
Geniet ervan en hou ons op de hoogte.
We kijken nu al uit naar je mooie reisverslagen!
Veel plezier, veel zon, veel lekker eten, kortom: Alle goeds!
Jan en Marjan